Happy Birthday

Morgen wordt lieve Mats 3 jaar oud. Een gelegenheid voor een feestje. Vanmorgen in alle vroegte zijn wij wakker geworden om om half 9 aan het ontbijt te beginnen. Daarna kwamen de cadeautjes op tafel en werd in razend snel tempo alles van papier verlost. Twee toch wel enge dino's, een paar Dvd’s, potjes met Play-Doh klei en ga nog maar even door worden aan het lijstje met speelgoed toegevoegd.

De kleine jongen is flink verwend maar helaas heeft zijn 3e verjaardag ook een bitter randje namelijk dat hij vanaf vandaag zijn spenen kwijt is :(.
Dorreke en Jorrit (de ouders) hebben als truc de spenen buiten gelegd zodat de vogels deze kunnen ophalen voor de nieuwe kindjes die de spenen wel nodig hebben. Bij Annabel hebben ze dat ook gedaan en dat werkte als een trein. Voor deze dappere daad heeft hij een cadeautje gekregen net zoals de tandenfee dat zou doen.

Voor de gelegenheid is oma samen met een vriendin overgekomen om hier de verjaardag te vieren. Helemaal gelukkig en dol blij kan de dag niet meer stuk!

Verder zijn er geen bijzonderheden de te noemen en kan ik hierbij het verhaaltje kort afsluiten.

Tot de volgende keer X

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!